Pariuri Bonus


Casa De Pariuri

Bursa a inchis vineri cu corectie dupa cresterile usoare din ultima saptamana, indicele BET pierzand aproape 1%. Brokerii spun ca scaderea a fost oarecum artificiala, avand loc mai ales pe finalul sedintei si pe lichiditate foarte scazuta. Un obicei stravechi si mentinut pana in zilele noastre e acela de a face cadouri celor dragi si nu numai. Acest obicei se aplica si in cazul evenimentelor importante prin care trecem pe parcursul vietii, un astfel de moment e reprezentat de nunta. Micile cadouri, atentii oferite fiecarui invitat la nunta sunt reprezentate de marturii nunta Marturiile reprezinta recunostiinta pe care mirii arata invitatilor pentru participarea acestora la nunta. data cu trece timpului din ce in ce mai multe modele de marturii nunta au fost create pentru a satisface gusturile celor mai pretentiosi nuntasi.

Site-ul arata surprinzator de bine, avand chiar si interfata disponibila in limba romana, unde puteti gasi oferta bogata de evenimente sportive intr-un pachet compact si bine organizat. In partea stanga a site-ului veti gasi lista cu toate sporturile oferite, plasarea pariurilor fiind astfel procedura extrem de simpla.

Astazi de la ora 18:00, CS Mioveni, ultima clasata, joaca pe teren propriu contra formatiei Rapid, echipa clasata pe locul 5. De altfel, Rapid are sansa de a trece in clasment de Steaua si FC Vaslui dar pentru acest lucru trebuie sa castige astazi. Meciul este televizat pe Digisport 1 ( Program TV Digisport 1 ).

7. Și că tot vorbeam de părinți, Fundația Calea Victoriei organizează pe data de 4 ianuarie la Teatrul Odeon, un concert „Anotimpurile” de Vivaldi şi Piazzolla cu Tiberiu Soare şi Silvestri Orchestra Dacă alegeți pentru cadou biletele pentru concert, le puteți cumpăra de la casa de bilete a Teatrului Odeon. Pentru cei din provincie puteți să vedeți ce piese de teatru se joacă în ianuarie în orașul din care sunteți.

Fortuna ofera un bonus de 25 RON, acesta fiind bonusul de bun venit, la crearea unui nou cont pe platforma online a companiei. Ca sa se califice pentru acest bonus, clientul trebuie sa plaseze un pariu de minim 5 RON, ca acest bonus sa fie activat. Cei 25 RON pot fi folositi sub orice forma in plasarea altor pariuri si la orice categorie de sporturi. Agentia nu obliga clientul sa foloseasca valoarea bonusului intr- singura actiune, ci permite pariorului sa imparta bonusul in mai multe transe. Ba mai mult, Fortuna ofera valabilitate de 7 zile, dupa care bonusul expira si nu mai poate fi obtinut a doua oara. Aceasta oferta nu poate fi valida sau folosita in combinatie sau concomitent cu alta promotie.