Betano

Betano

Betano face parte dintr-un grup mare de jocuri care functioneaza din 2004. Aceasta este partea de pariuri sportive online a companiei si are o gama uriasa de jocuri pe care sa pariezi, precum si pariuri live, sporturi virtuale, fonduri bonus atunci cand te alaturi sus, asistenta excelenta pentru clienti si o serie de metode populare de depunere, care sunt sustinute cu o licenta de la Autoritatea de jocuri din Romania

Site-ul are o tema rosie inteligenta si a fost proiectat in mod expert pentru a fi cat mai usor de utilizat, astfel incat chiar si cei nou-veniti completi in lumea pariurilor sportive online isi pot gasi rapid drumul, iar jucatorii cu experienta vor putea sa sara direct in cu numarul mare de evenimente oferite.

Cele mai bune optiuni ale zilei sunt prezentate in mod deosebit, cu cele mai bune cote detaliate pentru fiecare alegere, iar facand clic pe orice selectie se deschide pachetul de pariuri si va permite sa adaugati alegerile. Multipli, pariuri combinate, pariuri peste / sub si altele sunt disponibile. Puteti combina cu JohnnyBet sfaturi sigure de pariere pentru a va maximiza profitul!

Cu gama de sporturi, inclusiv multe alte carti sportive online, precum Water Polo, Biathlon, Jumping Ski si Rallying, clientii Betano sunt clar rasfatati. Sectiunea de pariuri live extinde aceasta alegere si mai departe, toate evenimentele de top ale zilei fiind acoperite minut cu minut.

Sporturile virtuale precum fotbalul, tenisul, cursele de cai si caini ofera evenimente in permanenta pentru care poti paria, toate rezultatele fiind complet corecte.